Home Diensten Voor wie Tips SEO|SEA Contact Sign Up Sitemap Zoeken

Fajaede.nl

Website | Appbuilding

App Building

Verkoop uw eigen muziek of beat in onze Applicatie sell music .


Programmeurs 27 juni 2014 fajaede programers. FajaLab is gespecialiseerd in het maken van applicaties(Apps)die op alle toestellen en apparaten werken.Dit maakt jou bedrijf veel flexibeler wanneer het gaat over vindbaarheid op het net(www).
Ook is het beter voor je inkomsten als je klanten met een klik op de knop je producten kunnen kopen.Maak nu contact met FajaLab en wij komen er samen wel uit wat het beste past bij jou bedrijf.
Geplaatst in HTML5 en CSS3, internet? Hallo wereld! 26 juni 2014 Welkom bij Fajaede Lab, Bij fajaede.nl zitten de beste proffessionals op het gebied van website-en mobiele website ontwikkeling om jou website te realiseren zoals jj het wilt. Om je een indruk te kunnen geven welke mogelijkheden er zijn hebben we hier onder een aantal uitgelicht:

Mobiele Website

Wil je een website naar jou eigen keuze , dan hoort daar uiteraard een mobiele website bij.Wij als proffessionals bij fajade kunnen je begeleiden om het juiste platform te bouwen zoals jij dat wilt.Uiteraad krijg je een mobiele website kado als je een website bij ons laat bouwen.

Webshop

Een webshop is uw eigen webwinkel online die gebruiksvriendelijk is ,omdat wij bij Fajade gebruik maken van het populaire Word Press CMS (content management system) systeem.

Applicaties

Applicaties (Apps) zijn een must als u uw bedrijf een boost wilt geven. Tegenwoordig heeft iedereen mobiel internet en dan is het handig om met een klik op de knop je onderneming te kunnen bereiken. Wat dan meer omzet betekent.

Opleidingen

Cursus Word Press , daarbij leren wij u om op een simpele en praktische manier om gaan met het Content Managment System van WP om zo je eigen website te kunnen beheren. Wat is CMS? Het is een belangrijke tool waarmee je zelf je content (inhoud) aan kunt passen van bv. tekst en foto’s.

SEO

Search engine optimization vrij vertaald optimaliseer je website om beter gevonden te worden door zoekmachines.meer >>

SEA

Search engine advertisement vrij vertaald jou website laten verschijnen op de search engine pagina onder de zoekresultaten in de carousel van bv google (alleen mobiel voorlopig) hierdoor kunnen zoekenden meteen de benodigde informatie met een oogopslag zien. zoals locatie,recept van de dag openingstijen enz.
A carousel is a list-like rich result that people can swipe through on mobile devices. It displays multiple cards from the same site (also known as a host carousel). To enable a carousel for your site, add Carousel structured data in combination with one of the following supported content types or contact FajaLab: Let op! alleen voor deze 4 categorieen geldt bovenstaande (carousel) manier van SEA voeren laat je niks wijsmaken .Al de andere manieren om meer klanten te bereiken is via hele goeie SEO, Geloof me maar we doen dit al 17 jaar (SEA? SEO?) toen ging dat nog handmatig ,Wij bij FajaLab hebben al deze fasen of stadia van al deze ontwikkelingen meegemaakt doorstaan en ook altijd gebruikt SEO & SEA.

Hoe doen wij dat

Eerlijk gezegd er is maar 1 manier ,en dat is met een goed schema ,schema.org en Json een open source code met een bibliotheek zoekwoorden van de grootste zoekmachines google microsoft yahoo en nog 1 of 2 andere. Deze bedrijven hebben een manier bedacht om gestructueerde data te weergeven structured Data nette weergave met kop body en voet tekst. En laat dat nou ons vak en specialiteit zijn voor meer dan 17 jaar.

laat professionals naar jouw website kijken.Wij sturen google aan met behulp van google Optimize adsence adwords google workspace (cloud betaalde service) En onze perfecte foutloze snelladende coderingen.
Het resultaat is een Green website snelladend minder energie gebruik. (save the world) html5 css3 pro php c# vb javascript.OOk .aspx websites van microsoft leveren we op .
Ook combineren we de snelste mogelijk heden van de beschikbare programmeer talen samen voor het beste resultaat.
FajaLab!

App Building

applicatie

Laat proffessionals je Applicatie bouwen. Mensen die weten wat je nodig hebt om beter online met je bedrijf te presteren, zonder naar om te kijken. Meer >>

Save the world

earth

Wil je echt in een groene wereld leven. Zullen we dat allemaal nog meemaken . Subscribe now to be part of a greener world.Save planet earth.Save the future. Meer >>

Coding early

coding

Start op jonge leeftijd met programmeren .Het is een kwestie van tijd en je zal zeker slagen. Met die kennis kan je dan ook makkelijker inspelen op problemen. Meer >>

Life on Mars

mars

Is het mogelijk te leven op mars. Hoe gaan we betalen op mars met dollars of met de Bitcoin. Dit zijn allemaal vragen die beantwoord moeten worden. Meer >>

Secure your site

secure yor site

Hoe veilig is uw Website tegen aanvallen van hackers of kwaad willenden.Is uw Seo strategie goed genoeg ,gebruik technologie .Praat met google.Meer >>